Als God in Frankrijk...

U houdt van ruimte, rust, natuur en cultuur?
Dan is Parc Naturel Régional de la Brenne een aanrader!
Een verrassend mooie streek in hartje Frankrijk, halverwege Châteauroux en Poitiers, ongeveer 300 km ten zuiden van Parijs.


 

La Brenne is het land van de duizend vijvers, van de houtwallen, heggen en bossen en de rivier La Creuse. Een cultuurlandschap met een enorme natuurlijke rijkdom.

Middenin in deze mooie streek ligt het domein Azé, van de zeer hartelijke Vlamingen Louis en Majiet Collée.
Op dit ongeveer 80 hectare grote grondgebied zijn vijvers waarin je prima kunt vissen, zwemmen, waterfietsen en kanoën terwijl de ijsvogels over je hoofd scheren.
Tijdens een ommetje in de directe omgeving ontmoet je vele andere bijzondere soorten vogels, planten, amfibieën, reptielen (zoals de Europese moerasschildpad), zoogdieren en insecten.In de buurt van Azé is het goed fietsen op rustige (land)wegen zonder steile beklimmingen.

Even uitgekeken op het platteland? Bezoek een kasteel of een pittoresk stadje. Volop aanwezig!
Geen zin om zelf te koken? Ga naar een van de vele restaurants.Louis en Majiet verhuren het gehele jaar door 3 zeer ruime (5 - 7 personen) vakantiewoningen en 1 kleinere (2 - 4 personen). De woningen zijn sober gemeubileerd en van alle gemakken - zoals een gezellige houtkachel - voorzien. TV en internet ontbreken, maar daarvoor ga je ook niet naar Frankrijk.

De huurprijs loopt uiteen van circa 190 tot 360 euro per week (grote woningen) en circa 140 tot 250 euro (kleine woning); inclusief gas, water en elektriciteit.
Het exacte bedrag is afhankelijk van het tijdstip in het jaar.

Boek snel!
Neem contact op met Louis en Majiet Collée
Azé
36300 Ciron
La France

T. +33 2 54 37 97 64
M. +33 6 75 86 96 35

Wilt u nog wat weten?
Stuur een e-mail naar sjaak@zeggen.nl.

Kijk ook op: http://www.parc-naturel-brenne.fr

Startpagina